20 Eylül 2012 Perşembe

NARS velvet gloss ve larger than life eyeliner


herkese günaydın

minik misafirin bende yarattığı değişimler sadece fiziksel ve ruhsal olarak kalmadı, ilgi alanlarımda biraz değişti..hastane ,doktor arayışlarıyla başlayan bu süreç son sürat devam ederken kozmetiğe ilgim haliyle biraz azaldı..bunda aşırı sıcakların da etkisi vardı tabi..hamileliğe alışmam ve havaların da soğumasıyla birlikte eski dostla tekrar görüşmeye başladık..

işte bu görüşmenin sonunda alınan ciciler: nars velvet gloss happy days ve nars larger than life göz kalemi rue bonaparte



aslında aklımda olan, almak istediğim şeylerdi.kalem ruj hem çantada taşımak için ideal-en minikte bile- hem de rengiyle günlük çok rahat kullanılcak bi ton..şeftalimsi bi tonu var,içinde minik minik ışıltılar var..




göz kalemini ise özellikle göz içine kullanmak için aldım..malum benim gözler küçük olunca böyle hilelere başvurmak gerekiyor :) kalemin rengi tam ten rengi..bende bir de benefitin bi kalemi var,şurada bahsetmiştim..aslında kendisinden gayet memnunum ama tek kötü yanı tombul olması,haliyle ucu da tombul ve sürerken zorluk çıkartıyor,kirpik diplerine bulaşabiliyor..oyüzden bende bunu aldım..

farklı açılardan çekilmiş bikaç resim
 




 mutlu günler


2 yorum:

  1. Narsa hastayım bütün ürünlerine güle güle kullan.. bu arada tebrikler..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim..nars benimde çok sevdiğim bi marka,ama bu sevme bize biraz pahalıya patlıyor :) daha güzel narslar senin olsun :)

    YanıtlaSil